«Маніпуляції в медіапросторі»

Онлайн-навчання

Доцент кафедри журналістики та філології Сумського державного університету, викладач дисциплін «Інформаційні жанри», «Пресслужби та інформаційні агентства», «Сучасні журналістські формати».

Стажувалася за міжнародними програмами з актуальних питань практичної журналістики: «Академія з прав людини для журналістів та журналісток» (Організатори – Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Центр прав людини ZMINA, Програма розвитку ООН за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.), «Стандарти журналістики у висвітленні конфліктів» (Фонд Фрідріха Наумана, Академія української преси за підтримки Федеративної Республіки Німеччина, сертифікат від 01.12.2016). Certificate of Attainment in Modern Languages, English (Level B2 № 000122644 від 11.04.2017 р.). «Актуальні питання медіарегулювання для викладачів факультетів журналістики» (Центр демократії та верховенства права за підтримки Уряду Швеції, сетрифікат, листопада 2017 р.). «Школа блогерів та громадських журналістів» (Interlink Academy International Dialog and Journalism – Німеччина, ГО «ІРПП», сертифікат від 11.08.2017).

Медіатренер ГО «МедіаКомпас». Член журі ІІ етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Тренінг «Маніпуляції в медіапросторі»

Мета: Розглянути інструменти та прийоми маніпуляцій в медіа, щоб убезпечитися від їхнього руйнівного впливу, розвивати критичне сприйняття інформації, нав’язаної ЗМІ; орієнтуватися в інформаційних потоках.